Diensten

Diensten en producten

Wij hebben verschillende diensten in onze assortiment. die wij tegen goedkopere prijs kunnen aanbieden 
Elke dienst of producten zijn op basis van bestaande data en ervaring samengesteld en gebasseerd naar behoeftes van onze klanten.

Sommige diensten zijn bij onze producten inbegrepen. Deze diensten zijn o.a

 • Automatische dagelijkse backup
  Wij maken standaard van elke website een backup wanneer er een aanpassing of iets veranderd is aan uw website, zodat we altijd een recente backup hebben van uw website en bij een server crash alles weer terug kunnen zetten.
 • Letsencrypt SSL 
  Elke domeinnaam krijgt standaard en gratis een automatische SSL cerificaat zodat men zeker van zijn dat uw website een beveiligde verbinding gebruikt.
 • Onbeperkt Dataverkeer
  Wij hebben een Fair Use Policy (FUP) dit houd in dat u onbeperkt in en uit verkeer heeft zolang het binnen de grens blijft en dat onze andere klanten daar geen last van hebben. verbruikt u per maand meer dan 5TB aan dataverkeer zullen wij dit bij u in rekening brengen (gemiddeld dataverkeer per website komt daar nooit boven) 
 • DDos Attack bescherming
  Onze Servers worden via onze Hosting Provider Standaard Beschermd tegen Distributed Denial of Service aanvallen ookwel DDOS genoemd, dus mocht er aan DDOS aanval plaats vinden zult u als klant daar niks van merken.

Wegens herindeling van onze website is nog niet alle nieuwe gegevens beschikbaar.